psychologist.blogg.se

Jag är intresserad utav allting som har med människan och vårat psykologiska tänkande att göra. Det jag skriver om kommer många kunna relatera till. Varje dag kommer ett nytt ämne att tas upp här på bloggen, jag kommer skriva mycket om relationer, träning, sjukdomar och diagnoser - och även annat som ploppar upp i huvudet. Syftet är först och främst att jag ska få skriva av mig, samt att ni ska kunna känna att ni kan relatera till mina tankar. Om det är något ämne som ni skulle vilja ta upp så får ni gärna tala om det för mig, så ska det ordnas! Enjoooy!

Krångel med bloggen?

Publicerad 2012-11-14 11:08:48 i Allmänt,

Har försökt logga in här på blogg.se ett bra tag nu. Det gick dock inte så bra förrän nu. Hoppas att det fixar sig i framtiden så jag kan fortsätta blogga utan några problem.. Dagens ämne kommer hamna om kvinnor som träffar eller har träffat fel slags män. Varför dras de flesta kvinnor till dessa typer? Och varför är det inte så enkelt att lämna dem när vi ser varningssignalerna?
 
Ifall jag lyckas kommer jag även dela med mig utav en del klipp från youtube som jag tycker ni behöver titta på, klippen är väldigt bra och ger många bra relationstips. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela